En què et puc ajudar?

Si has arribat fins aquí, potser estàs preocupat o pateixen per alguna raó. Demanar ajut és cosa de qui no es resigna i claudica davant el malestar. Està molt bé haver provat de solucionar-ho pels propis mitjans, però si no ens en sortim, el més responsable és acudir a un professional. Sobretot si portem una temporada intentant-ho infructuosament. El primordial és poder resoldre els problemes que la vida ens posa al davant.

Hi ha la creença, però, que qui demana ajuda psicològica és dèbil. Ben al contrari: enfrontar les dificultats, malgrat la por que a vegades ens en puguin fer, és un acte de valentia. Ser valent no és no tenir por: és fer allò que ens convé, tot i tenir-ne. Enfrontar els problemes és possible quan l’esperança i la decisió ferma de tirar endavant és més forta que la por a acarar-nos amb els nostres fantasmes. La por més important és la d’estar boig. N’hi poden haver d’altres: al canvi, a ser jutjats pel psicòleg, etc. Els professionals ens dediquem a ajudar, acompanyar… No jutgem, ni donem consells, ni decidim per ningú.

Ajudem les persones a aconseguir allò que necessiten. Treballem per la salut, una feina dura però que paga la pena! Un repte vital i professional! Una inversió de futur per als qui apostin decididament per ells mateixos, pels qui s’estimen i volen viure d’una manera més sana i veritable!